Op zaterdagavond 24 februari 2024 verwelkomen we jullie graag voor deze speelse avond in de polyvalente zaal van onze school. De deuren openen om 19u, de quiz start stipt om 20u. Kom zeker op tijd.

Deelnemen aan de quiz kan met een team van maximaal 4 leden.
De inschrijvingsprijs per team bedraagt 24 euro.

We kiezen bewust voor een quiz, gericht op ouders, vrienden en sympathisanten van de school. Mocht je een echte geroutineerde quizzer zijn dan ben je zeker welkom maar het niveau is bewust “aangenaam” gehouden. 

Jeukt het om in te schrijven? Schrijf je dan nu in via het formulier.
Als je alles hebt verstuurd,  hou dan je mailbox in de gaten. Check zeker ook je spam folder. We sturen je namelijk een betalingsverzoek met de juiste betaalgegevens, via de mailbox: ouderraad@haachtstation.be. Eenmaal we je betaling correct hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail vanuit dezelfde mailbox. 

Wacht niet te lang, de inschrijvingen sluiten af op zondag 18 februari 2024 om 23u59 tenzij we eerder 30 inschrijven hebben.

Geen zin om mee te quizzen? Maar wil je die avond zelf een handje toe steken? Mail ons dan zeker. Heb je nog andere vragen ook dan mag je ons altijd mailen op ouderraad@haachtstation.be.
Mocht je onze quiz willen sponsoren of ken je iemand die dit wil doen, mail ons dan ook op hetzelfde e-mailadres.

Tot dan!
Het quizteam van de Ouderraad VBS De Wieltjes

Inschrijvingsformulier: https://bit.ly/wieltjesquiz24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *